Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet

Om Got2get

Got2get lanserades redan 2008 och är Sveriges största marknadsplats för vintage, retro och secondhand. Här ska köpare och säljare av ovanligt fina saker mötas och urvalet ska präglas av personlighet, kvalitet och design.

I urvalet finner du känd möbeldesign och kvalitativ vintage sida vid sida med läckra handväskor, antik inredning och mormors vackra porslin. Målet är att det ska vara en plats för sådant som är svårt att hitta men lätt att älska och där smak och kärlek till tingen utgör den röda tråden.

Got2get vänder sig till privatpersoner samt erkända retro, vintage och designbutiker i hela landet. Eftersom kvalitén på utbudet är det som gör sajten unik har vi på Got2get rätt att neka annonser som inte platsar. På så sätt kan vi behålla standarden och skiljer oss från marknadsplatser såsom blocket, tradera eller många loppisar.

Så ta dig tid att titta runt på alla fina varor. Kanske hittar du ett par läckra solglasögon, en snygg vintageklänning eller den där sällsynta lampan som du gått och letat efter. Och har du något vackert som ligger oanvänt i garderoben eller en unik möbel som inte längre passar hemma. Tveka inte att använda dig av Got2get, köp- och säljsajten för vintage och kvalitet.

Samarbete med BagHitch

Vi på Got2Get är stolta att presentera ett nytt samarbete med BagHitch som gör det enklare för köpare och säljare att göra affärer med varandra.

BagHitch är en ny typ av frakttjänst där privatpersoner med ledigt bilutrymme tjänar extra på att plocka upp saker längs vägen. Men det är inte bara förarna som gynnas utan också skickarna eftersom det är ett billigare alternativ än traditionella bud- och transportföretag, och dessutom utan deras vikt- och storleksrestriktioner. Det är helt enkelt ett billigare och grönare sätt att skicka saker!

Med BagHitchs garantier kan du även vara säker på att varan plockas upp av föraren inom 48 timmar och att eventuella skador under färden ersätts. Bredvid våra annonser presenterar BagHitch ett kostnadsförslag för transporten och det enda du behöver för att använda dig av den här smidiga lösningen är ett Facebook-konto.

Har du några frågor, plats över på din nästa resa eller vill veta mer? Maila info@baghitch.com eller klicka in på http://www.BagHitch.com.

FÅ VÅRT NYHETSBREV