Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Vintage from Paris

Vi säljer handplockade vintage varor från Paris. Vintage from Paris köper in våra kläder från Paris. Vi strosar runt bland marknaderna i Marais, i butikerna i Montmartre och väljer ut de plagg som vi tror gillas av er. Vi har allt från klänningar från 20-talet till randiga sjömanströjor. Vår tanke är att Paris inte skall ligga längre än ett klick bort. Hos oss är varje plagg unikt, har sin egen historia och särprägel. Eftersom vi endast säljer vintagekläder finns det alltid bara en upplaga av varje plagg. Kan det bli mer unikt än så? Vi värnar om kvaliteten och letar efter plagg som vårdats och som kan leva länge till. Vi som grundat Vintage From Paris heter Karin Högberg & Peter Lindeberg. Vi är fullkomligt förälskade i Paris och vi åker dit så ofta vi bara kan. Vår ambition är att ta hem lite av Paris till just dig, var du än befinner dig. Vi har alltid öppet! Vill du själv följa med till Paris så anordnar vi även vintageresor till Paris! Utöver vintageförsäljning via webben så har vi en fysisk butik i Malmö adressen är Hantverkaregatan 20, St Knutstorg Malmö.

Adress:

Hantverkaregatan 20

21155 Malmö

Telefon:
0723186554
E-postadress
info@vintagefromparis.se
Vintage from Paris

Vi säljer handplockade vintage varor från Paris. Vintage from Paris köper in våra kläder från Paris. Vi strosar runt bland marknaderna i Marais, i butikerna i Montmartre och väljer ut de plagg som vi tror gillas av er. Vi har allt från klänningar från 20-talet till randiga sjömanströjor. Vår tanke är att Paris inte skall ligga längre än ett klick bort.
Hos oss är varje plagg unikt, har sin egen historia och särprägel. Eftersom vi endast säljer vintagekläder finns det alltid bara en upplaga av varje plagg. Kan det bli mer unikt än så? Vi värnar om kvaliteten och letar efter plagg som vårdats och som kan leva länge till.

Vi som grundat Vintage From Paris heter Karin Högberg & Peter Lindeberg. Vi är fullkomligt förälskade i Paris och vi åker dit så ofta vi bara kan. Vår ambition är att ta hem lite av Paris till just dig, var du än befinner dig. Vi har alltid öppet! Vill du själv följa med till Paris så anordnar vi även vintageresor till Paris!
Utöver vintageförsäljning via webben så har vi en fysisk butik i Malmö adressen är Hantverkaregatan 20, St Knutstorg Malmö.

Adress:

Hantverkaregatan 20

21155 Malmö

Telefon:
0723186554
E-postadress
info@vintagefromparis.se

ANNONSER

Vintage from Paris har i dagsläget inga varor annonserade på Got2get

FÅ VÅRT NYHETSBREV