Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Sweden Antique

Sweden Antique är ett familjeföretag som startade 1984 i Katslösa folkskola, byggd 1898, strax söder om Helsingborg. Antikaffären har utökats efterhand och inryms nu i folkskolan samt två stora byggnader i två plan med olika interiörer, byggda på den tidigare fotbollsplanen. Vårt utbud består i första hand av möbler, speglar samt ljuskronor från rokoko-, gustavianska och empir-tiden. Vi har även ett stort utbud av 1950 och 1960-tals möbler. I vår affärsidé ingår uthyrning till TV, film och teater. Vi har stor erfarenhet av handel via Internet. Ni kan även träffa oss på älvsjömässan och Helsingborgsmässan. Välkomna Lennart Gylling, Karina Gylling, Cecilia Gylling Persson, Lenni Persson och Håkan Jönsson.

Adress:

Östra Katslösavägen 11

25592 Helsingborg

Telefon:
042-22 05 00
E-postadress
info@swedenantique.se
Sweden Antique

Sweden Antique är ett familjeföretag som startade 1984 i Katslösa folkskola, byggd 1898, strax söder om Helsingborg. Antikaffären har utökats efterhand och inryms nu i folkskolan samt två stora byggnader i två plan med olika interiörer, byggda på den tidigare fotbollsplanen.

Vårt utbud består i första hand av möbler, speglar samt ljuskronor från rokoko-, gustavianska och empir-tiden. Vi har även ett stort utbud av 1950 och 1960-tals möbler. I vår affärsidé ingår uthyrning till TV, film och teater.

Vi har stor erfarenhet av handel via Internet. Ni kan även träffa oss på älvsjömässan och Helsingborgsmässan. Välkomna Lennart Gylling, Karina Gylling, Cecilia Gylling Persson, Lenni Persson och Håkan Jönsson.

Adress:

Östra Katslösavägen 11

25592 Helsingborg

Telefon:
042-22 05 00
E-postadress
info@swedenantique.se

ANNONSER

Sweden Antique har i dagsläget inga varor annonserade på Got2get

FÅ VÅRT NYHETSBREV