Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Retroantikt

Hej och välkommen! Du har just hittat till r e t r o a n t i k t som är en antik-retro-kitsch-kuriosa-loppis-butik i Gällstad. Här finns allt möjligt som du inte vill missa för allt i världen! Det mesta är 50-, 60-tal, allt från möbler, speglar, mattor till glas, porslin, textil, lampor mm mm. På dryga 70 m2 har jag lyckats trycka in ganska mycket grejer! Vintertid har jag öppet torsdag och lördag samt sista helgen varje månad även söndag. Sommartid har jag betydligt generösare öppettider! VäLKOMNA!

Adress:

Boråsvägen 26-28

52010 Gällstad

Telefon:
0768-043925
E-postadress
retroantikt@telia.com
Retroantikt

Hej och välkommen!

Du har just hittat till r e t r o a n t i k t som är en antik-retro-kitsch-kuriosa-loppis-butik i Gällstad. Här finns allt möjligt som du inte vill missa för allt i världen! Det mesta är 50-, 60-tal, allt från möbler, speglar, mattor till glas, porslin, textil, lampor mm mm. På dryga 70 m2 har jag lyckats trycka in ganska mycket grejer!

Vintertid har jag öppet torsdag och lördag samt sista helgen varje månad även söndag. Sommartid har jag betydligt generösare öppettider!

VäLKOMNA!

Adress:

Boråsvägen 26-28

52010 Gällstad

Telefon:
0768-043925
E-postadress
retroantikt@telia.com

ANNONSER

Retroantikt har i dagsläget inga varor annonserade på Got2get

FÅ VÅRT NYHETSBREV