Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Möbelmagasinet

Vi köper in och säljer bättre begagnade saker och möbler, i stort sett allt som är begagnat och för privat användning. Allt i möbelväg ska vara i bra eller bättre skick, eller så att en renovering är möjlig. När det gäller möbler och bättre lösöre spänner vi från barock till nutid med mycket spännande däremellan. Vi har sådant som för någon är bara en sak i mängden, men för en annan en länge eftersökt "pärla". Ett stort intresse är modern design, som vi håller extra utkik efter.

Adress:

Fabriksgatan 1

64130 Katrineholm

Telefon:
0150-514 40
E-postadress
ola.littecke@gmail.com
Möbelmagasinet

Vi köper in och säljer bättre begagnade saker och möbler, i stort sett allt som är begagnat och för privat användning. Allt i möbelväg ska vara i bra eller bättre skick, eller så att en renovering är möjlig.

När det gäller möbler och bättre lösöre spänner vi från barock till nutid med mycket spännande däremellan. Vi har sådant som för någon är bara en sak i mängden, men för en annan en länge eftersökt "pärla". Ett stort intresse är modern design, som vi håller extra utkik efter.

Adress:

Fabriksgatan 1

64130 Katrineholm

Telefon:
0150-514 40
E-postadress
ola.littecke@gmail.com

ANNONSER

Möbelmagasinet har i dagsläget inga varor annonserade på Got2get

FÅ VÅRT NYHETSBREV