Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Judits Second Hand

Med inriktning på 50-, 60- och 70-talsmode och nya designers erbjuder Judits inspiration och ideér för fashionistas och modeintresserade i Stockholm. Judits affärsidé bygger på kommissionsförsäljning. Under de senaste tio åren har vi skapat ett stort antal inlämnare och ser fram emot fler under 2009. Samtidigt som vi vill att våra inlämnare blir nöjda så vill vi också ge våra kunder möjlighet att utvidga sin garderob med unika plagg inom ramen för vad man vill betala. Judits kompletterar även sitt sortiment med originella accessoarer från inspirationsresor. Välkommen!

Adress:

Hornsgatan 75

11849 Stockholm

Telefon:
08-84 45 10
E-postadress
info@judits.se
Judits Second Hand

Med inriktning på 50-, 60- och 70-talsmode och nya designers erbjuder Judits inspiration och ideér för fashionistas och modeintresserade i Stockholm.

Judits affärsidé bygger på kommissionsförsäljning. Under de senaste tio åren har vi skapat ett stort antal inlämnare och ser fram emot fler under 2009.

Samtidigt som vi vill att våra inlämnare blir nöjda så vill vi också ge våra kunder möjlighet att utvidga sin garderob med unika plagg inom ramen för vad man vill betala. Judits kompletterar även sitt sortiment med originella accessoarer från inspirationsresor.

Välkommen!

Adress:

Hornsgatan 75

11849 Stockholm

Telefon:
08-84 45 10
E-postadress
info@judits.se

ANNONSER

Judits Second Hand har i dagsläget inga varor annonserade på Got2get

FÅ VÅRT NYHETSBREV