Barnebys.se - Alla auktioner på ett ställe. Populära auktioner: Svenskt Tenn, Josef Frank, Gustavsberg, Carl Malmsten, Andy Warhol

Köp och säljsajten för vintage och kvalitet


Fröjel Retro & Design

Vårt stora intresse för design och konsthantverk gjorde att vi sommaren 2008 startade en liten butik i den gamla smedjan bakom huset. I den säljer vi nordisk design från 1900-talets mitt och framåt. I princip allt som hör bordet och hemmet till. Utrymmesskäl gjorde att vi i början koncentrerade oss på keramik, porslin, glas, textilier, belysning och kuriosa. Vi valde även att koncentrera oss på kvalité. Sedan något år tillbaka har vi utvecklat verksamheten med möbler och mattor varför garaget har fått stryka med. Sedan 2011 deltar vi också i någon av de stora mässorna. För tillfället tillåter tiden oss att bara delta i Antikmässan i Älvsjö. Bland våra favoriter märks glasservisen Rhapsody av Sven Palmqvist för Orrefors eller besticken Fjord av Jens Quistgaard. Vårt showroom öppnar vi enligt överenskommelse men vi kan ordna transporter i hela Sverige och övriga världen. Kontakta oss via e-post så löser vi det mesta.

Adress:

Fröjel Ansarve 532

62355 Klintehamn

Telefon:
0498-244188
E-postadress
goran.bjornberg@gmail.com
Fröjel Retro & Design

Vårt stora intresse för design och konsthantverk gjorde att vi sommaren 2008 startade en liten butik i den gamla smedjan bakom huset. I den säljer vi nordisk design från 1900-talets mitt och framåt. I princip allt som hör bordet och hemmet till.

Utrymmesskäl gjorde att vi i början koncentrerade oss på keramik, porslin, glas, textilier, belysning och kuriosa. Vi valde även att koncentrera oss på kvalité.
Sedan något år tillbaka har vi utvecklat verksamheten med möbler och mattor varför garaget har fått stryka med. Sedan 2011 deltar vi också i någon av de stora mässorna. För tillfället tillåter tiden oss att bara delta i Antikmässan i Älvsjö.

Bland våra favoriter märks glasservisen Rhapsody av Sven Palmqvist för Orrefors eller besticken Fjord av Jens Quistgaard.

Vårt showroom öppnar vi enligt överenskommelse men vi kan ordna transporter i hela Sverige och övriga världen. Kontakta oss via e-post så löser vi det mesta.

Adress:

Fröjel Ansarve 532

62355 Klintehamn

Telefon:
0498-244188
E-postadress
goran.bjornberg@gmail.com

ANNONSER

Vas av Stig Lindberg

Stor stengodsvas av Stig Lindberg. Tillverkad f...

15 000 kr

Fåtölj med pall av Arne Vodder

Fåtölj, FD 164, med pall. Designad av Arne Vodd...

18 000 kr

FÅ VÅRT NYHETSBREV